Blog - Gatto Matto
Návrat domov
Rodinný koncept inšpirovaný Talianskom
Kuchyňa
Recepty
Trendy
GRILOVAČKA AKO MÁ BYŤ: TIPY A RECEPTY NA PRÍPRAVU MÄSA

Sezóna grilovania s rodinou či kamošmi je v plnom prúde. Či už na terase, v záhrade alebo kdekoľvek vonku, máme pre vás pár tipov od šéfkuchára, s ktorými pri grile zažiarite! Tu sú.

Čítať ďalej
Ľudia
Náš príbeh
Trendy
AKO JEDEN TÍM: 5 TIPOV NA BUDOVANIE VZŤAHOV

Z vašich recenzií vieme, že vám robí radosť nielen dobré jedlo, ale aj skvelá partia ľudí, ktorých u nás stretávate. Tu je od nás pár tipov ako prehlbovať priateľské vzťahy v reštaurácii tak, aby to na rajóne i v kuchyni fungovalo.

Čítať ďalej
Bar
Gatto Matto Ventúrska
Trendy
O VÍNE S TOMÁŠOM ŠAJGALOM: NAJLEPŠIE JE TO, ČO PIJEŠ S PRIATEĽMI

Stretli sme sa, ako inak, pri poháriku. Tomáš Šajgal, zakladateľ Mäd wines, je šialenec do naturálnych vín. O ich stúpajúcom trende sme sa rozprávali spolu s generálnym manažérom Gatto Matto – Marekom Mravcom.

Čítať ďalej
Bar
Kuchyňa
Ľudia
Náš príbeh
TAKÝTO BOL NÁŠ ROK 2023

Nové tváre, niekoľko špeciálov šéfkuchára, podpisové produkty, ktoré lámali rekordy, ale aj odvážne výzvy. Na moment sme odložili zástery a zaspomínali na celý rok 2023. Toľko sa toho udialo! Ohliadnite sa spolu s nami.

Čítať ďalej
Ľudia
Náš príbeh
Trendy
VIANOCE PRE TÝCH, KTORÍ TO POTREBUJÚ

Gatto Matto je rodinný koncept, ktorý spája členov rodiny a priateľov pri jednom stole. Preto sme sa rozhodli vytvoriť srdečnú atmosféru pre deti z detských domovov. Trávili sme spolu adventné nedele. Pozrite, ako sme sa mali.

Čítať ďalej
Gatto Matto Panská
Kuchyňa
Recepty
Trendy
RECEPT ŠÉFKUCHÁRA: ČO SA NEZMESTILO DO NOVÉHO MENU

Chladnejšie počasie a zber dozretej úrody inšpirovali šéfkuchára Gatto Matto Panská k vytvoreniu nového menu. Je plné noviniek a skvelých domácich cestovín. Bestseller minulého roka, Cacio e Pepe, sa však už nezmestil, tak sme si vypýtali recept!

Čítať ďalej
Bar
Gatto Matto Panská
Recepty
DOMÁCI APERITIVO MOMENT S CAMPARI

Pozvite priateľov či rodinu a urobte si pravý aperitivo moment v pohodlí domova. Namiešajte si pri tom Campari drink podľa nášho receptu a pozorujte jeho zázračné účinky. Vedeli ste, že tento ikonický likér je aj encyklopédiou bylín?

Čítať ďalej
Gatto Matto Ventúrska
Kuchyňa
Náš príbeh
PIZZA Z VENTÚRSKEJ: 5 FAKTOV, KTORÉ JU ROBIA VÝNIMOČNOU

Aj vy ste si obľúbili spojenie extra nadýchaných okrajov, šťavnatých paradajok a krémového Fior di latte? Niet divu! Pizza sa stala podpisovým produktom Gatto Matto Ventúrska. Za jej chuťou sa skrýva niekoľko faktov, ktoré by ste mali vedieť!

Čítať ďalej
Ľudia
Náš príbeh
Trendy
GATTO MATTO – SKUTOČNE RODINNÝ KONCEPT

Bratranci Maxim a Marek spoločne spomínajú na začiatky Gatto Matto, ktoré má už 17 rokov. Začínali od nuly, dnes vedú rodinný podnik.

Čítať ďalej